Vitaminas E priklauso junginių, vadinamų tokoferoliais, grupei. Tai stiprus antioksidantas, apsaugantis organizmą nuo oksidacinio streso ir laisvųjų radikalų daromos žalos ląstelėms. Jis dalyvauja antikoaguliantų sintezėje, palaikant tinkamą membranų pralaidumą ir mažinant trombocitų agregaciją. Jis yra atsakingas už nėštumo palaikymą ir normalų vaisiaus vystymąsi. Be to, vitaminas E palaiko tinkamą regėjimo funkciją. Jis yra tirpus riebaluoseuszczach.Warto žinoti: Teigiamą vitamino E papildų poveikį gali lemti oksidacinio streso mažinimas ir uždegimo mediatorių gamybos bei išsiskyrimo slopinimas.
SUDEDAMOSIOS DALYS: maltodekstrinas DIETINIAI PRIEDAI: 1 plokščia priemonė 1 kg Vitaminas E (α-tokoferolis) 100 TV 287 000 TV ANALITINĖS SUDĖTIS: naudojimas: viena plokščia matavimo priemonė 15 kg Jei šeriama tik sausu ėdalu, šiek tiek sudrėkinkite, kad milteliai priliptų prie ėdalo ir gyvūnas juos suvalgytų. Pakuotėje yra matavimo indelis